Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΦΥΣΗ & ΥΓΕΙΑ. Μας ενημερωνει ο βοτανολογος Νιωτης. ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΓΕΡΑΝΙΟ.


Το γεράνιο είναι ένα αποτελεσματικό στυπτικό που χρησιμοποιείται για τη διάρροια, τη δυσεντερία και τις αιμορροΐδες.
 Όταν υπάρχει δωδεκαδακτυλικό ή γαστρικό έλκος που αιμορραγεί χρησιμοποιούμε αυτό το ίαμα σε συνδυασμό με άλλα σχετικά βότανα.
 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που υπάρχει υπερβολική απώλεια αίματος κατά την εμμηνόρροια ή αιμορραγία της μήτρας.




3 σχόλια:

  1. Γεράνιο (Geranium macalatum). Το γεράνιο είναι ένα αποτελεσματικό στυπτικό που χρησιμοποιείται για τη διάρροια, τη δυσεντερία και τις αιμορροΐδες.





    Όταν υπάρχει δωδεκαδακτυλικό ή γαστρικό έλκος που αιμορραγεί χρησιμοποιούμε αυτό το ίαμα σε συνδυασμό με άλλα σχετικά βότανα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που υπάρχει υπερβολική απώλεια αίματος κατά την εμμηνόρροια ή αιμορραγία της μήτρας. Σαν κολπικές πλύσεις είναι χρήσιμο για τη λευκόρροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΦΕΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΙΕ ΝΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΑ ΓΕΡΑΝΙΑ ΟΡΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Δανη και βεβαια στα Γερανεια αν? περασεις τον Απριλη Μηνα ευδοκιμη ολοι η περιοχη απο το αρωμα να εισαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή