Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. Απαγορεύουν στους αθλητές της Ολυμπιακής Αποστολής να κάνουν σχόλια άσχετα με τον αθλητισμό

''Δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δε αφορούν αθλητικά θέματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες''
 Η διοίκηση της ΕΟΕ με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τη Βούλα Παπαχρήστου και σχόλιό της στο διαδίκτυο, που θεωρήθηκε ρατσιστικό, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: 
«Το Αρχηγείο της ελληνικής Αποστολής στο Λονδίνο, ενημερώνει τους αθλητές της ολυμπιακής μας ομάδας ότι δεν επιτρέπεται να προβαίνουν σε δηλώσεις, σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δε αφορούν αθλητικά θέματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

2 σχόλια:

  1. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο της λεγόμενης παγκοσμιοποίησης! Και για αυτόν τον λόγο, κάθε έννοια περί πατρίδος πατριωτισμού,είναι απαγορευμένες λέξεις!
    Πατρίδα θρησκεία οικογένεια! Είναι τα όσα μας απέμειναν! Την αληθινή μας ιστορία της ένδοξης πατρίδος μας, σχεδόν οι περισσότεροι την έχουμε χάσει και ξεχάσει.όσο για τα υπόλοιπα; Ας ελπίσουμε πως θα αντέξουμε!!! Εως ότου επανέλθουμε στο φως που πάνε να μας κάνουν να το ξεχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα ελεγα οτι ειμαστε μεσα στο ματι του κυκλωνα που λεγεται παγκοσμιοποιηση, και πολυ δυσκολα θα ξεφυγουμε απο εκει. Στο βαθος χρονου προβλεπω εγω με το φτωχο μου μυαλο οτι στον πλανητη θα υπαρχουν δυο μεγαλες δυναμεις, οι ανθρωποι θα ζουν χωρις πιστη, αξιες, οραματα, και ιστορια. Ηδη πανε να την σβησουν απο την χωρα μας. Θελω να μου πει καποιος αυτα τα 3.5 εκ λαθρομεταναστες δε θα τεκνοποιησουν? αντε τωρα μετα απο 200-300 χρονια να υπαρχει στο μυαλο των τοτε ανθρωπων ο Καραισκακης, ο Κολοκοτρωνης, και ολοι οι αληθινοι σωτηρες της πατριδας μας, και δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή