Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Υποβολή αιτήσεων από σήμερα για τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών
Προθεσμία από αύριο έως την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα έχουν όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις για την κάλυψη θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ.
Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου και αφορούν την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών του έτους κατάρτισης 2011-2012.

Οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν και θα ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το έτος κατάρτισης 2011-2012.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα καταρτιστούν Πίνακες Αξιολόγησης και Επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού που θα ισχύουν για όλη τη διάρκεια του έτους 2011-2012 και θα αφορούν κάθε ένα από τα ΙΕΚ.
Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με courier σε ένα μόνο ΙΕΚ του Οργανισμού.

Σε περίπτωση που στον ίδιο νομό λειτουργούν πλέον του ενός ΙΕΚ ΟΑΕΔ παρέχεται η δυνατότητα στον/ην υποψήφιο/α, να δηλώνει στην αίτησή του ότι επιθυμεί να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και σε άλλα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ του ίδιου νομού. Σημειώνεται ότι οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται σε ένα μόνο ΙΕΚ.

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου