Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Η Αιδηψός εκπέμπει S O S

Μετά τις δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας, η πόλη μας θέλει να δημοσιοποιήσει τα προβλήματά της που οδηγούν στο μαρασμό της τοπικής οικονομίας & στον αφανισμό της επιχειρηματικότητας.
Το ανάλγητο κράτος αποφάσισε χωρίς καμία ανακοίνωση να καταργήσει το θεραπευτικό τουρισμό & παράλληλα άλλα προγράμματα που αποτελούσαν το 70% του τζίρου της λουτρόπολης. Επιπροσθέτως το υπόλοιπο ποσοστό που αφορά τους επισκέπτες που έκαναν διακοπές & λουτροθεραπέια στην περιοχή μας είναι δεδομένο οτι θα ελαχιστοποιηθεί λόγω της γενικης κρίσης.
Κατόπιν αυτών, όλοι οι νευραλγικοί τομείς (Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Κέντρα διασκέδασης, Καφε μπαρ, Εμπορικός & Αγροτικός τομέας, εργατικό & υπαλληλικό δυναμικό κ.λ.π. απειλούνται με ολοκληρωτική καταστροφή)
Οι αγανακτισμένοι πολίτες του τόπου μας αποφάσισαν να αντιδράσουν με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Αιδηψού την Τρίτη 7/6/2011 και ώρα 8:00μ.μ. το απόγευμα.

Είμαστε αποφασισμένοι μετά απο αυτή τη συγκέντρωση να προχωρήσουμε σε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Δήμος, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, Εφορία, Τράπεζες κ.λ.π.)

Είναι απαραίτητη η παρουσία μας, όχι μόνο για εμάς αλλά και για το μέλλον αυτής της πόλης & των παιδιών μας.


Οι αγανακτισμένοι πολίτες
Αιδηψού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου