Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Όργιο φημών για την υγεία του Μουμπάρακ


Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση της υγείας του πρώην Αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αιγυπτιακής εφημερίδας "Αλ Μασρ Αλ Γιουμ". Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο Μουμπάρακ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας ή ίσως και να βρίσκεται σε κώμα.
Ο Χόσνι Μουμπάρακ έχει υποστεί μεγάλο ψυχολογικό σοκ έπειτα από την παραίτησή του και ήδη δέχεται τις φροντίδες των ιατρών, χωρίς να έχει ακόμη αποφασιστεί αν θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.
Οι πηγές της ίδιας εφημερίδας υποστηρίζουν ότι ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου έχασε δύο φορές τις αισθήσεις του και λιποθύμησε ενώ μαγνητοσκοπούσε το τελευταίο του διάγγελμα προς τον αιγυπτιακό λαό, την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα.
Το γεγονός ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Χόσνι Μουμπάρακ ανέφερε και η ηλεκτρονική έκδοση της Αλ Αχράμ, επικαλούμενη ανεπίσημες πηγές.

Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν διαψευσθεί μέχρι τώρα.

Το 2010 ο Χόσνι Μουμπάρακ είχε χειρουργηθεί στην πανεπιστημιακή κλινική της Χαϊδελβέργης για αφαίρεση χολής. Έκτοτε κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο Αιγύπτιος πρόεδρος πάσχει από καρκίνο.

www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου