Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΕΛΛΑΔΑ. "Ακυβέρνητο" λεωφορείο στον Πειραιά ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ...

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης στον Πειραιά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός πολίτη. Τρελή πορεία λεωφορείου στο κέντρο του Πειραιά. Παρέσυρε αυτοκίνητα και δέντρα. Ένας ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ σοβαρά τραυματισμένος
 Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά σημειώθηκε τροχαίο με Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού. Στη συνέχεια ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο 915 Λόφος Βώκου-Προφήτης Ηλίας, και διερχόταν εκείνη την ώρα από το σημείο σταμάτησε το όχημά του για να δει τι είχε συμβεί και πώς θα περνούσε. Ωστόσο, το λεωφορείο άρχισε να κατηφορίζει «ακυβέρνητο», με αποτέλεσμα να παρασύρει σταθμευμένα αυτοκίνητα, δέντρα αλλά και έναν ηλικιωμένο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα πόδια. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
 Το λεωφορείο σταμάτησε την τρελή του πορεία, όταν προσέκρουσε σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Πειραιά, της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός του λεωφορείου σήκωσε χειρόφρενο, το οποίο φαίνεται να μην έπιασε, με αποτέλεσμα το όχημα να ξεκινήσει «ακυβέρνητο» την πορεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου