Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ. ΕΦΥΓΕ Ο Χρήστος Παπαθανασίου:...ασος της Εθνικης βολευ...

Από ανακοπή καρδιάς πέθανε, μόλις στα 45 του χρόνια, ο παλιός άσος της εθνικής βόλεϊ και προπονητής της Θέτιδας Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου.
 Ο 45χρονος Ελληνας κόουτς υπέστη την ανακοπή λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την Α2 βόλεϊ γυναικών. Μεταφέρθηκε στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή μετά από λίγες ώρες. Ο Παπαθανασίου γεννήθηκε το 1970 στη Λάρισα και αγωνίστηκε στις εθνικές ομάδες των εφήβων και των ανδρών. Έπαιξε στον Πανερυθραϊκό, στον Ιωνικό Ν.Φ., στα Ναυπηγεία στον Κτησιφώντα Παιανίας, στον ΠΑΟΚ και στον Ιωνικό Νικαίας την διετία 1998-00. Ήταν παντρεμένος με την βολεϊμπολίστρια Νατάσσα Πλατανιώτη με την οποία είχαν δύο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι 10 ετών. Από τον Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, για τον θάνατο του Χρήστου Παπαθανασίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 Ο επί σειρά ετών βασικός πασαδόρος των εθνικών μας ομάδων Βόλεϊ, 4ος παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική ομάδα των εφήβων και πετυχημένος προπονητής Χρήστος Παπαθανασίου, άφησε χθες την τελευταία του πνοή αμέσως μετά από αγώνα της ομάδας που καθοδηγούσε. Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου