Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ!...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΤΕΜΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣΣάλος με την εικόνα του τάφου του Ντέμη Ρούσου Τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Ντέμης Ρούσος και ο τάφος του δείχνει εγκαταλελειμμένος. Ο καλλιτέχνης που γνώρισε μεγάλη δόξα στο εξωτερικό και έκανε την Ελλάδα γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από τα τραγούδια του, έφυγε από την ζωή στις 25 Ιανουαρίου σε ηλικία 69 ετών
. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και στους θαυμαστές του. Ο τάφος του βρίσκεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το box tv είναι ακόμα με τα χώματα έχοντας μόνο μια φωτογραφία του και ελάχιστα λουλούδια που αφήνουν οι θαυμαστές του.
 Μάλιστα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι εκεί βρίσκεται ο γνωστός καλλιτέχνης μόνο από μια λευκή κορδέλα με το όνομά του. Οι εικόνες αυτές έχουν κάνει το γύρω του διαδικτύου ενώ στο facebook σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ότι οι δικοί του άνθρωποι δεν έχουν φροντίσει να φτιάξουν ένα μνήμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, Ιταλοί θαυμαστές του έβαλαν περιμετρικά λευκά βότσαλα προκειμένου να του δώσουν μια καλύτερη μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου