Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΜΟΤΟ. Ανακαλούνται 260 μοτοσικλέτες Ducati Multistrada 1200

Ανακαλούνται 260 μοτοσικλέτες Ducati Multistrada 1200Η εταιρεία KOSMOCAR A.E. γενικός εισαγωγέας μοτοσικλετών Ducati στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ελέγχου στο μοντέλο Multistrada 1200, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.  Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 260 μοτοσικλέτες, που παρήχθησαν από το 2010 έως και το 2014. Σε αυτές, υπάρχει το ενδεχόμενο το εσωτερικό κάλυμμα της ντίζας γκαζιού να βγει εκτός θέσεως και να μπλοκάρει στον οδηγό του εμπρός
καπακιού του χειριστηρίου ανοίγματος των πεταλούδων του γκαζιού, με αποτέλεσμα πιθανό μπλοκάρισμα της επιστροφής του. Στα πληττόμενα πλαίσια θα αντικατασταθεί το εμπρόσθιο κάλυμμα του χειριστηρίου γκαζιού. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το θέμα.
 Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω μοτοσικλετών, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Ducati της εταιρείας KOSMOCAR A.E. για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την «Εξυπηρέτηση Πελατών DUCATI» στο τηλέφωνο 210 9981201.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου