Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΑΠΟΨΕ.Ταλαιπωρία στους δρόμους ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΟΥΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της Αττικής, καθώς αρκετοί είναι οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου που αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, αναζητώντας στην επαρχία στιγμές χαλάρωσης. Μποτιλιάρισμα στις εξόδους της Αττικής δοκιμάζει τις αντοχές όσων σχεδιάζουν να περάσουν εκτός πρωτεύουσας το τριήμερο της ΠρωτομαγιάςΤα νεύρα των οδηγών δοκιμάζονται, καθώς το μποτιλιάρισμα είναι έντονο. Η ηλιοφάνεια και η άνοδος της θερμοκρασίας κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή των εκδρομέων, οι οποίοι βλέπουν τα οχήματά τους να κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. Στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου αυξημένη είναι η κίνηση από Μέγαρα προς Κακιά Σκάλα.
 Ουρές παρατηρούνται στα διόδια της Ελευσίνας. Περιπολικά της Τροχαίας βρίσκονται κατά μήκος του οδικού άξονα που οδηγεί στην Πελοπόννησο, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία. Αναγνώστης του zougla.gr ανέφερε ότι χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να φθάσει στο ύψος του Δαφνίου από την αρχή της Λεωφ. Καβάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Προβλήματα σε Αττική Οδό και έξοδο Αθηνών - Λαμίας Έντονη κίνηση και στην έξοδο της Αθηνών - Λαμίας, από Αγίας Άννης, με ουρές να σχηματίζονται στα διόδια Αφιδνών.
 Με αργές ταχύτητες κινούνται και οι οδηγοί των οχημάτων στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα, από Ασπρόπυργο έως τα Διόδια Ελευσίνας, από τον κόμβο Πεντέλης μέχρι την έξοδο προς Λαμία, προς Αεροδρόμιο από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Μαραθώνος και προς Μαρκόπουλο. Ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ δεμένα είναι τα πλοία στα λιμάνια. Χωρίς μετρό είναι το τμήμα του Μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο. Λεωφορεία και τρόλεϊ κυκλοφορούν έως τις 21.00 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου