Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

ΕΛΛAΔΑ.... Οι λεπτομέρειες του τραγικού έρωτα στη Σαλαμίνα!...

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Σαλαμίνας από τις λεπτομέρειες του θανάτου της 44χρονης μητέρας δύο παιδιών που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα μαζί με τον 35χρονο εραστή της. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους, με τα στοιχεία να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 44χρονη είχε ζητήσει από τον 35χρονο να συναντηθούν με σκοπό να του ζητήσει να χωρίσουν. Ο 35χρονος και η 44χρονη συναντήθηκαν κάπου έξω από το κέντρο του νησιού και οι Αρχές πιστεύουν ότι στη συνέχεια ο λιμενικός οδήγησε τη γυναίκα στο γκαράζ του, με το πρόσχημα να συνεχίσουν την συζήτησή τους και εκεί επήλθε το μοιραίο.
 Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η νεαρή σύζυγος του 35χρονου ήταν αυτή που εντόπισε τον άνδρα της και την 44χρονη ερωμένη του νεκρούς, μέσα στο αυτοκίνητό που βρίσκονταν στο γκαράζ του σπιτιού τους. Η παράνομη σχέση του 35χρονου με την 44χρονη οδοντοτεχνικό ξεκίνησε, από το 2012. Η 44χρονη ήταν παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια και είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της δύο κόρες, 8 και 10 ετών.
 Ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού παντρεύτηκε μόλις πριν από έναν χρόνο. Τα δύο ζευγάρια, σύμφωνα με την Espresso, είχαν καλή σχέση μεταξύ τους και έκαναν συχνές κοινές εξόδους. Μάλιστα, τελευταία φορά που βγήκαν όλοι μαζί ήταν το περασμένο Σάββατο. Η 37χρονη από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτα για τη σχέση του συζύγου της με την 44χρονη, ενώ σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο σύζυγος της 44χρονης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε μεταξύ της συζύγου του και του λιμενικού και της ζήτησε εξηγήσεις. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο πυρίτιδα βρέθηκε μόνο στο χέρι του 35χρονου βατραχανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου