Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΣ ΣΕΦ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. Μακαρόνια με σπανάκι, σκόρδο και μπόλικη παρμεζάνα!...

Το μυστικό είναι λίγα καρύδια στη συνταγή.
Υλικά 2 φλυτζάνια γεμάτα σπανάκι (baby) 1/2 φλυτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζάνι καρύδια, ψύχα 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 2 σκελίδες σκόρδο 3 κουταλιές ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Μακαρόνια ολικής αλέσεως, της προτίμησής σας Εκτέλεση Βράστε τα μακαρόνια σε πολύ, αλατισμένο νερό
 Στραγγίστε τα και αφήστε τα στην άκρη Βάλτε σε ένα μούλτι το σπανάκι, τον μαϊντανό, το σκόρδο, τα καρύδια, τη μισή παρμεζάνα, το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο Δουλέψτε τα ώσπου να γίνουν σαν πάστα Ανακατέψτε με τα μακαρόνια και ρίξετε άφθονη παρμεζάνα από πάνω Είναι ό,τι πιο απολαυστικό και ελαφρύ έχετε φάει στη ζωή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου