Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη συντριβή του Airbus!!...ΒΙΝΤΕΟ...

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη συντριβή του AirbusΜια δήλωση της Γαλλίδας υπουργού Μεταφορών, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην αεροπορική τραγωδία με το Airbus της Germanwings, που στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους. Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ ανέφερε ότι οι πιλότοι σταμάτησαν την επικοινωνία στις 10.30 π.μ.. Αυτό σημαίνει ότι το Α320 της γερμανικής εταιρείας βρισκόταν σε πορεία καθόδου όχι για 8, αλλά για 18 λεπτά, συνεπώς υπάρχει το ενδεχόμενο το αεροσκάφος να πραγματοποιεί κανονική προσγείωση και όχι απότομη "βουτιά". Να έπεσε δηλαδή από τα 28.000 πόδια στα 2.000 χωρίς σήμα κινδύνου. Σύμφωνα με την υπουργό, τα 18 λεπτά είναι η λύση του μυστηρίου. Lufthansa: "Ανεξήγητο" το δυστύχημα
 Ο επικεφαλής του ομίλου Lufthansa Κάρστεν Σπορ δήλωσε σήμερα ότι το αεροπλάνο της χαμηλού κόστους εταιρείας Germanwings που συνετρίβη χθες Τρίτη στις νότιες γαλλικές Άλπεις ήταν «τεχνικά άμεμπτο», ενώ χαρακτήρισε «ανεξήγητο» το δυστύχημα. «Για όλους εμάς είναι ανεξήγητο», δήλωσε ο Σπορ από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, αφού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή από όλους τους εργαζόμενους της Lufthansa, μητρική εταιρεία της Germanwings. «Το αεροπλάνο ήταν τεχνικά άμεμπτο και οι δύο πιλότοι έμπειροι», πρόσθεσε. Από τη συντριβή χθες του Airbus A320, που πραγματοποιούσε την πτήση Βαρκελώνη- Ντίσελντορφ, σκοτώθηκαν και οι 150 επιβαίνοντες. Από αύριο Πέμπτη η Lufthansa θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Ντίσελντορφ και τη Βαρκελώνη προς τη Μασσαλία προκειμένου να διευκολύνει τους συγγενείς των θυμάτων, πολλοί από τους οποίους είναι από τη Γερμανία και την Ισπανία, να μεταβούν κοντά στο σημείο της τραγωδίας, εξήγησε ο Σπορ.
 «Προτεραιότητα τώρα είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες», υπογράμμισε ο ίδιος. Μιλώντας λίγο πριν τον Σπορ, η οικονομική διευθύντρια του ομίλου Ζιμόνε Μένε έκανε λόγο για «πολύ δύσκολες ημέρες, αναμφίβολα για την πιο δύσκολη ημέρα (στην ιστορία) της Lufthansa». «Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο», σημείωσε. Οι πληροφορίες για τεχνικά προβλήματα στο airbus μία ημέρα πριν τη μοιραία πτήση Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τη συντριβή του μοιραίου Airbus της εταιρείας Germanwings στις γαλλικές Άλπεις. Όπως μετέδωσε το Star, το αεροπλάνο, μία ημέρα πριν από τη μοιραία πτήση παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα προσγείωσης και γι' αυτό το λόγο είχε παραμείνει καθηλωμένο στο έδαφος για τέσσερις ώρες προκειμένου να επισκευαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου