Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Η πράξη καλοσύνης που 'έβαλε' μια 16χρονη στη μοιραία πτήση της Germanwings ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ...

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων, που επέβαιναν στην πτήση 4U9525 της Germanwings, που κατέπεσε στις γαλλικές Άλπεις. Η μαθήτρια που παραλίγο να χάσει την πτήση, επειδή ξέχασε το διαβατήριο. Πώς επιβιβάστηκε τελικά στην πτήση (Pics+Vids) Σοφία Κατσαρέλη Μάρτιος 25 2015 08:59 Μία μαθήτρια 16 ετών από τη Γερμανία είναι μεταξύ των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το Airbus A320 της Germanwings, που κατέπεσε στις γαλλικές Άλπεις, στοιχίζοντας τη ζωή 144 επιβάτες και 6 μέλη πλήρωμα.
 Η 16χρονη και 15 ακόμη συμμαθητές της από Joseph-Koenig-Gymnasium, κοντά στο Ντίσελντορφ, είχαν ταξιδέψει στο πλαίσιο ανταλλαγής μαθητών, στη Βαρκελώνη. Την ημέρα της επιστροφής των παιδιών, η μαθήτρια άφησε το διαβατήριό της στο δωμάτιο του σπιτιού, όπου φιλοξενήθηκε στη Βαρκελώνη. Το κατάλαβε μόνο, όταν έφτασε στον σιδηροδρομικό σταθμό, για να πάρει το τρένο με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο. Μη θέλοντας να καθυστερήσει την υπόλοιπη ομάδα, άφησε τα υπόλοιπα παιδιά να φύγουν με το τρένο, για να προλάβουν. Εκείνη, περίμενε στον σταθμό την οικογένεια που τη φιλοξένησε, για να της πάει το διαβατήριο κι επειδή είχε ήδη χάσει το τρένο και θα έχανε και την πτήση της επιστροφής, την πήγαν με το αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο. Τελικά, όλα τα παιδιά έφυγαν με τη μοιραία πτήση.
 Σχεδόν μία ώρα μετά την απογείωση, έγινε γνωστή η είδηση της συντριβής. Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, η πτήση 4U9525 από τη Βαρκελώνη εξακολουθούσε να αναγράφεται στον πίνακα, χωρίς ώρα άφιξης... Διαβάστε ακόμη: Εικόνες φρίκης στο σημείο συντριβής του Airbus A320 "Ένα από τα κορίτσια ξέχασε την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα και τα έγγραφά της στο δωμάτιο του σπιτού της φιλοξενούσας οικογένειας. Δεν θέλησαν να καθυστερήσουν το υπόλοιπο γκρουπ και την πήγαν οι ίδιοι.
 Έτσι, επιβιβάστηκε κι εκείνη στο αεροσκάφος", είπε η Anna Garcia, μαθήτρια στην Ισπανία. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών ήταν όλα μεταξύ 15 και 16 ετών. Βρίσκονταν στην Ισπανία με δύο καθηγητές τους. Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς των θυμάτων εξέφρασαν την οδύνη για τον τραγικό χαμό των αγαπημένων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου