Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Champions League : Το Παρίσι «βάζει» τα καλά του!

Champions League : Το Παρίσι «βάζει» τα καλά τουΗ κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει… δριμύτερη και το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες. Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι Tα φώτα να στρέφονται κυρίως στην Πόλη του Φωτός και το «Παρκ ντε Πρενς», όπου η Παρί Σεν Ζερμέν των πολλών προβλημάτων αντιμετωπίζει - για δεύτερη διαδοχική χρονιά - την αποφασισμένη και ξεκούραστη Τσέλσι, (21:45 NOVASPORTS 2).
 Οι Πρωταθλητές Γαλλίας, φαίνεται να διέρχονται αγωνιστική κρίση. Το 2-2 με την Καέν, που τους κράτησε στο -2 από την πρωτοπόρο Λιόν, ίσως να ήταν το μικρότερο κακό από εκείνον τον αγώνα. Κι αυτό γιατί Μαρκίνιος, Καμπάιγ, Μαουιντί και Μόουρα αποχώρησαν τραυματίες και είναι αμφίβολοι, όπως και ο Παστόρε. Στον αντίποδα, πέραν του Όμπι Μίκελ ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει άλλα προβλήματα. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι ο Νταβίντ Λουίς, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τους δευτεραθλητές
 Αγγλίας για να πάει στους πρωταθλητές Αγγλίας. Σε τέσσερα ματς ως γηπεδούχος απέναντι σε αγγλικές ομάδες η Παρί έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ η Τσέλσι στη Γαλλία έχει τρεις ήττες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Πιθανές ενδεκάδες: Παρί (4-3-3): Σιρίγου – Μάξγουελ, Σίλβα, Φαν ντερ Βίλ – Ματουϊντί, Παστόρε (;), Βεράτι – Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι Τσέλσι (4-2-3-1): Κουρτουά – Αθπιλικουέτα, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς – Μάτιτς, Φάμπρεγας – Αζάρ, Όσκαρ, Γουίλιαν – Κόστα Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ. Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπάγερν Μονάχου
 Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαχτάρ Ντόνετσκ θα παίξει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το 2015, υποδεχόμενη (τυπικά, αφού το ματς γίνεται στο Λβιβ)) τη Μπάγερν Μονάχου, (21:45 NOVASPORTS 1). Η Σαχτάρ έχει να δώσει αγώνα στο πρωτάθλημά της από τις 5 Δεκεμβρίου κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο μέσο Στεπανένκο και τον τραυματία μεσοεπιθετικό Μπερνάρ. Περισσότερο αγωνιστικά προβλήματα έχουν οι Βαυαροί, αφού ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο και Μαρτίνεθ που είναι τραυματίες.
Πάντως αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να φτάσει στο 8-0 απέναντι στο Αμβούργο το Σάββατο. Οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά σε επίσημο ματς. Η Σαχτάρ μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες, αλλά η τελευταία της επιτυχία ήταν το 1980.
 Η Μπάγερν έχει δέκα ματς κόντρα σε Ουκρανούς, όλα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβο, έχοντας απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες εκτός έδρας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο. Πιθανές ενδεκάδες: Σαχτάρ (4-1-4-1): Πιάτοφ – Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ – Φρεντ – Ντάγκλας Κόστα, Φερνάντο, Άλεξ Τεξέιρα, Τάισον – Λουίζ Αντριάνο Μπάγερν Μονάχου (4-3-3): Νόιερ – Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ – Σβαϊντσάιγκερ, Αλάμπα, Μίλερ – Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Ριμπερί Την Τετάρτη διεξάγονται οι αγώνες Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης και Βασιλεία-Πόρτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου