Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. Μήπως η στάση που έχετε στον ύπνο σας ευθύνεται για τις ρυτίδες του προσώπου σας?...

Μήπως η στάση που έχετε στον ύπνο σας ευθύνεται για τις ρυτίδες του προσώπου σας;Ο βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για την πνευματική και σωματική ξεκούραση του οργανισμού. Οι ειδικοί στο χώρο της αισθητικής τονίζουν πως οι βραδινές ώρες ύπνου είναι σωτήριες για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας και αυτό αποδεικνύεται με έρευνες που έχουν δείξει πως κατά τις βραδινές ώρες γίνεται ανάπλαση επιδερμικών κύτταρων.
 Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να κοιμάστε ώρες πολλές, αλλά η στάση που έχετε στον ύπνο σας να σας γερνάει! Προσέξτε πως κοιμάστε λοιπόν, γιατί οι ρυτίδες ύπνου μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους ανάλογα με τη στάση που επιλέγετε να κοιμηθείτε. Μπρούμυτα με το πρόσωπο σας στο μαξιλάρι Το να κοιμάστε μπρούμυτα με το πρόσωπό σας να πιέζεται πάνω στο μαξιλάρι είναι η χειρότερη στάση. Αν ποτέ ξυπνήσετε και προσέξετε κάποιες κάθετες γραμμές ή σημάδια ύπνου στο πρόσωπό σας, βλέπεις ήδη τις ρυτίδες ύπνου να σχηματίζονται στο μέτωπό του προσώπου σας. Πλάγια θέση ύπνου
 Η πλάγια στάση είναι η πιο δημοφιλής στάση των περισσότερων κατά την ώρα του ύπνου. Γνωρίσετε όμως ότι αυτού του είδους η στάση δημιουργεί κάθετες ρυτίδες κυρίως στα μάγουλα και στο πηγούνι; Επίσης, ενισχύονται οι κάθετες ρυτίδες έκφρασης, όπως οι γραμμές συνοφρυώματος και οι γραμμές γύρω από τα χείλη σας. Ύπνος ανάσκελα Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε τις ρυτίδες ύπνου είναι αυτή η θέση που δεν έρχεται σε επαφή το πρόσωπό σας με το μαξιλάρι. Επίσης, γίνεται καλύτερη κυκλοφορία των υγρών και αποφεύγετε έτσι να ξυπνάτε με πρησμένα μάτια. Αναμφισβήτητα όταν επιλέγετε να κοιμάστε ανάσκελα το πρόσωπο σας δεν έχει καμία πιθανότητα τριβής με οποιαδήποτε επιφάνεια.
 Επειδή όμως είναι πολύ δύσκολο να ελέγξετε τη στάση που έχετε κατά τη διάρκεια του ύπνου σας φροντίστε να αλλάξετε τις βαμβακερές μαξιλαροθήκες σας με κάποιες οι οποίες είναι σατέν ή μεταξωτές, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη τριβή και επενδύστε σε ένα καλό ανατομικό μαξιλάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου