Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αθώοι Μαρινάκης-Θεοδωρίδης για την υπόθεση Ολυμπιακού-Αστέρα...

Αθώοι Μαρινάκης-Θεοδωρίδης για την υπόθεση Ολυμπιακού-ΑστέραΓια την υπόθεση αυτή τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχαν αθωωθεί σε πρώτο βαθμό Σε αθωωτική κρίση κατέληξε το Τριμελές Εφετειο Πλημμελημάτων, ενώπιον του οποίου εκδικάσθηκε η υπόθεση του Ολπιακού - Αστέρα Τρίπολης. Ειδικότερα αθώοι κρίθηκαν απο το δικαστήριο ο Προεδρος του Ολυμπιακού Βαγγελης Μαρινακης και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Σαββας Θεοδωρίδης.
 Ειδικότερα και οι δυο αντιμετώπιζαν κατηγορίες για την υποθεση που αφορούσα στην επίσκεψη τους στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, τον Μάιο του 2013, όταν είχαν μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών. Κατηγορήθηκαν οτι επηρέασαν το αποτελεσμα του αγώνα. Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση αυτή τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχαν αθωωθεί σε πρώτο βαθμό.
 Ωστόσο ασκήθηκε έφεση απο τον εισαγγελέα οδηγώντας την υποθεση εκ νέου στο ακροατήριο. Στην πρότασή της στο δικαστήριο, η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή τους, καθώς -όπως υποστήριξε- "ο δόλος δύσκολα διαγιγνώσκεται αλλά η νομολογία εχει δεχτεί ότι μπορούν να ληφθούν υπόψη ενδείξεις, εμπειρικά δεδομένα και κριτήρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου