Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Πράσινο το ντέρμπι των αιωνίων Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 2-1 ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ -3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

«Πράσινο» βάφτηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» και το αποτέλεσμά του φούντωσε για τα καλά τη μάχη του τίτλου. Οι «πράσινοι» επικράτησαν χάρη στο αυτογκόλ του Μαζουακού (49’) και το τέρμα του Πέτριτς (78’) Ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 σκορ την Κυριακή του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League και με αυτό το «τρίποντο» μείωσε την απόστασή του από τους ερυθρόλευκους στους 3 βαθμούς, μπαίνοντας εκ νέου γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
 Η ομάδα του Αναστασίου πήρε το προβάδισμα με το αυτογκολ του Μαζουακού, ο οποίος έκανε «τσαφ» στο 49ο λεπτό σε γύρισμα του Ζέκα προς τον Μπέργκ, ενώ ο Πέτριτς στο 78ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά του «τριφυλλιού», με τον Ντομίνγκες να μειώνει με εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του ντέρμπι.
 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 Γκολ: 49' αυτογκόλ Μαζουακού, 78' Πέτριτς, 90+5' Ντομίνγκες Κίτρινες: Σαντάνα (Ολυμπιακός), Πέτριτς (Παναθηναϊκός), Λαγός (Παναθηναϊκός), Νάνο (Παναθηναϊκός), Zέκα (Παναθηναϊκός), Xάρα (Ολυμπιακός), Σίλντεφελντ (Παναθηναϊκός), Μανιάτης (Ολυμπιακός) Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Λαγός (76' Μέντες), Ζέκα, Πράνιτς, Καρέλης (61' Ατζαγκούν), Πέτριτς, Μπεργκ.
 Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Ρομπέρτο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβας, Ελαμπντελαουΐ, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (85' Αφελάι), Ντοσεβί (75' Τσόρι), Φορτούνης (65' Χάρα), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου