Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ. Απαρεδεκτες εικονες για προφιλ LIDL....ΞΥΠΝΗΣΤΕ! Σε περιοδο εορτων δεν εχουν δυο ταμεια οταν αλλη τεραστια αλυσιδα εχει 50 ταμεια!!!

Δείτε βίντεο με καταγγελία αναγνώστη για την ταλαιπωρία και τις ατελείωτες ουρές στα LIDL. Σε καθημερινή ταλαιπωρία υποβάλλονται οι καταναλωτές στα υποκαταστήματα της γερμανικής αλυσίδας LIDL στην Καλλιθέα, στον Άλιμο και σε πολλές άλλες περιοχές. Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνωστών, πλήθος κόσμου περιμένει υπομονετικά προκειμένου να εξυπηρετηθεί και ταλαιπωρείται στα LIDL μέσα στις μέρες των γιορτών.
 Οι καταναλωτές σπεύδουν να κάνουν τα ψώνια τους στα LIDL, μόλις όμως ολοκληρώνουν τις αγορές τους και πηγαίνουν στο ταμείο για να πληρώσουν, πρέπει να στηθούν στην ουρά της υπομονής και της ταλαιπωρίας, καθώς λειτουργεί μόνο ένα ή δύο ταμεία και υπάρχουν ελάχιστοι υπάλληλοι για να τους εξυπηρετήσουν. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται εκνευρισμός και μουρμούρα για τα LIDL, ενώ κάποιοι πελάτες αποχωρούν βρίζοντας θεούς και δαίμονες και παρατώντας τα καλαθάκια και τα καρότσια τους. Δείτε το βίντεο από τα LIDL που κατέγραψε η κάμερα του Myopia Tv:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου