Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Κλειστά τα σχολεία και σημερα Παρασκευή σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας!

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό που δημιουργείται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας… Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Σουφλίου Έβρου, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.
 Στους δήμους Βοΐου, Εορδαίας και Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα. Στο μεταξύ, στην περιοχή της Καστοριάς, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου),από το 22ο έως το 28ο χλμ, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες, από 18ο έως 22ο χλμ. Για όσους οδηγούς κινούνται από τη Φλώρινα προς την Καστοριά, μέσω του ίδιου δρόμου, αλυσίδες χρειάζονται, από 15ο έως 30ο χλμ.,στην επαρχιακή οδό Κερασιάς – χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας
 του νομού Πέλλας και στην επαρχιακή οδό Καστανερής – Λιβάδια Κιλκίς. Ακόμα, με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καλλιπεύκης – Π. Παντελεήμονα (όρια Νομού Πιερίας), διασταύρωση “Βρύση του Κατή” (νομός Λάρισας) και στις επαρχιακές οδούς Καρδίτσας – Άρτας, από 38ο έως 61ο χλμ., θέση “Τύμπανος” και Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 10ο έως 22ο χλμ., θέση “Αγ. Νικόλαος”, στο νομό Καρδίτσας.
 Τέλος, στο Κιλκίς, κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, ενώ δεν διαξάγεται εδώ και πολλές ημέρες η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω υπερχείλισης υδάτων, στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα, Λίσσος ύψος Αρριανών, Έβρενου – Ιασίου, Αετοκορυφής, Διώνης και Στρύμης Λοφαρίου, στη Ροδόπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου