Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΣΜΟΣ. Έλληνας βρέθηκε δολοφονημένος σε στάση λεωφορείου στο Λονδίνο!...

Έλληνας βρέθηκε δολοφονημένος σε στάση λεωφορείου στο ΛονδίνοΑγρια δολοφονημένος βρέθηκε 43χρονος Έλληνας στο Λονδίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, ο 43χρονος, ο οποίος αν και δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα από τις βρετανικές Αρχές, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως είναι ο Μενέλαος Α., με τους οικείους του να έχουν ήδη ενημερωθεί για τον θάνατό του, βρέθηκε δολοφονημένος με άγρια τραύματα στο κεφάλι, σε στάση λεωφορείου πολύ κοντά στη στάση του τρένου Waterloo.
 Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν να επέμβουν στις 2.45 τα ξημερώματα του Σαββάτου και διαπίστωσαν πως ο 43χρονος ήταν ήδη νεκρός. Για τη δολοφονία του, της οποία τα κίνητρα ακόμη παραμένουν άγνωστα, συνελήφθη ο 39χρονος Μαρκ Πάτεν. Πάντως, για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, οι βρετανικές Αρχές έχουν ζητήσει δημοσίως από όποιον τυγχάνει να γνωρίσει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει άμεσα με αυτές.
 «Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος του Λονδίνου τόσο από εργαζόμενους όσο και από περαστικούς που βγαίνουν να διασκεδάσουν τη νύχτα. Η ομάδα μου είναι πρόθυμη να ακούσει τον οποιοδήποτε που βρισκόταν στην περιοχή ή περνούσε από εκεί την ώρα του περιστατικού και μπορεί να έχει δει τι συνέβη ή να έχει δει έστω κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στις έρευνες» δήλωσε η επικεφαλής των ερευνών από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Σκότλαντ Γιαρντ, Ντιάν Ταντγουέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου