Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Παναγιώτης Βλαστός: απίστευτες αποκαλύψεις για μπουζούκια και νύχτες πάθους στις φυλακές

Ο Παναγιώτης Βλαστός με απειλές και οικονομικά ανταλλάγματα προς σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατόρθωνε να έχει «ελεύθερα» επισκεπτήρια… ροζ αποχρώσεων σε όλους τους χώρους των φυλακών Τρικάλων και Κορυδαλλού! Στα Τρίκαλα, σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, είχε τουλάχιστον… τρία κελιά για τις συνευρέσεις του με την 35χρονη «Πένυ» αλλά και την 35χρονη -κατηγορούμενη πλέον- δικηγόρο του. Η «Πένυ» είχε αποκαλύψει στην «Λίτσα», ότι μία από τις συνευρέσεις τους είχε γίνει μέσα στο γραφείο του Διευθυντή Φυλακών Κορυδαλλού. Στον Κορυδαλλό, δεχόταν αυτές τις «συναντήσεις», στο κελί του ακόμη και στο αρχιφυλακείο της Στ’ πτέρυγας.
Η «Πένυ» είχε αποκαλύψει στην «Λίτσα», ότι μία από τις συνευρέσεις τους είχε γίνει μέσα στο γραφείο του Διευθυντή Φυλακών Κορυδαλλού! Μάλιστα για να μην γίνονται αντιληπτές ή καταγραφούν οι ιδιαίτερες στιγμές του, είχε απαιτήσει και καταφέρει, να έχουν στραμμένες τις κάμερες ασφαλείας σε «τυφλά» σημεία, ώστε να μην τον καταγράφουν στους χώρους της πτέρυγας που κινούταν. Ο «έρωτας» του Παναγιώτη Βλαστού, έγινε αντιληπτός στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, σχεδόν μία εβδομάδα πριν από την εξάρθρωση της… Greek Mafia. Η ερωτική σύντροφός του είχε γενέθλια στις 13 Ιανουαρίου, ωστόσο μαζί με την παρέα της μία μέρα νωρίτερα πήγε να γιορτάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τραγουδούν ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα.
 Όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής του μεγάλου λογαριασμού, ο υπάλληλος της είπε: «Είναι κερασμένα από τον Παναγιώτη». Τα αισθήματα ήταν αμοιβαία, σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς, που προσθέτουν πως η μητέρα της 35χρονης δικηγόρου, έπλενε τα ρούχα του Παναγιώτη Βλαστού, του αγόραζε σολομό, ακριβά ψάρια, κατσικίσιο γάλα και… κολλαγόνο, που πήγαινε στις φυλακές η κόρη της. Ο Παναγιώτης Βλαστός φοβούμενος την… δηλητηρίαση του, μαγείρευε μόνος του παρότι είχε «δοκιμαστές»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου