Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Γιατί «τρέμουν» στην Κουμουνδούρου για το κόμμα του Γιωργου Παπανδρεου?

syrizaAAAΜπορεί να σας φαίνεται απίθανο, αλλά αποδεδειγμένα ισχύει. Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού λένε και δεν έχουν άδικο. Η δημιουργία ενός κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου δε φοβίζει μόνο το Ε.Βενιζέλο του οποίου ίσως του στερήσει και την είσοδο στη Βουλή. Φοβίζει και το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί; Γιατί δυστυχώς σε αυτό δεν έχουμε αλλάξει ακόμα ως πολίτες. Συνεχίζουμε να ακολουθούμε και να ψηφίζουμε πρόσωπα μεγάλων πολιτικών τζακιών, ακόμα και όταν έχουν στο παρελθόν διατελέσει πολλά λάθη.
Έτσι λοιπόν δεν είναι καθόλου απίθανο, ένα τέτοιο κόμμα να κατάφερνε να συγκεντρώσει ποσοστό άνω του 4%. Κι αυτό το 4+%, το αγγίζει και από ψηφοφόρους που είχαν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε αυτό το πρόσωπο δεν είχε και λίγες εσωκομματικές αντιπάθειες.
Υπήρξαν μάλιστα και στελέχη του Γιωργου Παπανδρεου... τα οποία υποκινήθηκαν να φύγουν από τη Χαριλάου Τρικούπη.  Αυτά τα άτομα λοιπόν, δεν είναι μόνο ψηφοφόροι αλλά και παλαιά στελέχη που μπορούν να φέρουν περισσότερους σταυρούς από τους δικούς τους. Αυτό λοιπόν φοβούνται στο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι το κόμμα ΓΑΠ θα «τσιμπήσει» μερικές μοναδούλες κι από αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου