Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. ΣΟΚ!!!!! Toν τύφλωσε η ζήλεια και έκοψε τα χέρια και τα πόδια της γυναίκας του!!!....

Toν τύφλωσε η ζήλεια και έκοψε τα χέρια και τα πόδια της γυναίκας τουΜία μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας από 10 ως 19 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Μαλαισίας έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από τον ζηλόφθονα σύζυγό της, ο οποίος ακρωτηρίασε τα χέρια και τα πόδια της.
 Ο άνεργος δράστης, 47 ετών, στη συνέχεια κατάπιε δηλητήριο και απαγχονίστηκε, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Star. Η 44χρονη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με γείτονά της ονομάζεται Κ. Μενάγκα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κλουάνγκ.
 Το θύμα έπλενε πιάτα στην κουζίνα ξενοδοχείου της Σιγκαπούρης όπου ζούσε τα τελευταία 15 χρόνια και μία φορά τον μήνα επισκεπτόταν τη Μαλαισία για να δει τα παιδιά της και την πεθερά της που φρόντιζε την οικογένεια και για να τους δώσει τα χρήματα που κέρδιζε. Το βράδυ της Πέμπτης που η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της, ο σύζυγός της την κατηγόρησε ότι έχει δεσμό με κάποιον άνδρα στη Σιγκαπούρη, γεγονός που οδήγησε σε καυγά. Τότε εκείνος τής επιτέθηκε με μπαλτά και της έκοψε τα χέρια από τον καρπό και τα πόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου