Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Norman Atlantic: Νεκρός ο Γιώργος Ντούλης, πώς βρήκε τραγικό θάνατο!... Πανελλήνιο πένθος

Ένας άντρας και μία γυναίκα εγκλωβίστηκαν στη γλύστρα ενώ προσπαθούσαν να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic. Ένας εκ των επιβαινόντων του Norman Atlantic έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Ναυτιλίας και όπως επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι. Την είδηση μετέδωσε πρώτη η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
 Ο νεκρός είναι Έλληνας, αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Το όνομα του θύματος είναι Γιώργος Ντούλης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Γιώργος Ντούλης και η σύζυγός του, στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στην γλύστρα και παγιδεύτηκαν. Οι διασώστες επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν, όμως ο άντρας εγκλωβίστηκε στη γλίστρα. Η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας έχασε τη ζωή του.
 Την πληροφορία για το νεκρό επιβεβαίωσε ο ναύαρχος Τζοβάνι Πετορίνο, ο οποίος είναι επικεφαλής των επιχειρήσεων της ιταλικής ακτοφυλακής. Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο Ansa, ο Γιώργος Ντούλης έχασε τη ζωή του στη στιγμή που εγκατέλειπε το πλοίο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ansa η σορός του Γιώργου Ντούλη βρίσκεται σε σκάφος και μεταφέρεται προς το Μπρίντιζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου