Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Η απελευθέρωση της ασύρματης δικτύωσης χάρη στο ΟΤΕ My Wi-Fi - Δωρεάν ασύρματο Internet και έξω από το σπίτι

Η απελευθέρωση της ασύρματης δικτύωσης χάρη στο ΟΤΕ My Wi-Fi - Δωρεάν ασύρματο Internet και έξω από το σπίτιΜε μια νέα ανατρεπτική καμπάνια ο ΟΤΕ επικοινωνεί τη νέα υπηρεσία «OTE My Wi-Fi», που επιτρέπει αποκλειστικά στους πελάτες των προγραμμάτων «OTE Double Play» να συνδέονται δωρεάν στο Internet μέσω ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi και έξω από το σπίτι τους. Σε συνεργασία με την εταιρεία Fon, το OTE My Wi-Fi δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του, να συμμετέχουν σε ένα κοινόχρηστο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, φτιαγμένο από τους ίδιους.
Συνεισφέροντας ένα μικρό μέρος της σύνδεσης Internet που έχουν στο σπίτι, αποκτούν τη δυνατότητα όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού, για δωρεάν και ασφαλή Wi-Fi πρόσβαση στο Internet. Το OTE My Wi-Fi έρχεται να αλλάξει την καθημερινότητα των καταναλωτών, εξασφαλίζοντας:
 • Εκτεταμένη Wi-Fi κάλυψη, καθώς ήδη η κοινότητα των χρηστών του OTE My Wi-Fi περιλαμβάνει περισσότερα από 150.000 ενεργά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, οι συνδρομητές ΟΤΕ Double Play που ενεργοποιούν την υπηρεσία, γίνονται μέλη μιας μεγάλης διεθνούς κοινότητας, αποκτώντας δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η υπηρεσία έχει παρουσία σε 15 χώρες , απαριθμώντας περισσότερα από 13 εκατομμύρια σημεία (Wi-Fi FonSpots) παγκοσμίως
 • Ασφάλεια, καθώς κάθε συνδεδεμένος χρήστης σε Μy Wi-Fi Spot έχει διακριτή σύνδεση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ελεύθερα Wi-Fi δίκτυα
 • Ποιότητα στη σύνδεση, γιατί οι συνδεδεμένοι χρήστες απολαμβάνουν απεριόριστο Internet, χωρίς το δίκτυο να υπερφορτώνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου