Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. Το Facebook χάνει το εφηβικό του κοινό....

Το Facebook χάνει το εφηβικό του κοινόΣύμφωνα με νέα έρευνα από τη Frank N. Magid Associates Inc., η χρήση του Facebook στο ηλικιακό εύρος 13-17 ετών έπεσε στο 88%, ενώ πριν ένα χρόνο το αντίστοιχο ποσοστό ήταν στο 95%. Η έρευνα διεξήχθη στις ΗΠΑ σε δείγμα 1934 ατόμων ηλικίας 13 ως 17 ετών οι οποίοι χρησιμοποιούν κατά βάση το κινητό τους τηλέφωνο. Σύμφωνα με την έρευνα, το ποσοστό των εφήβων που επισκέπτεται τοFacebook αγγίζει το 88%, σημειώνοντας σημαντική πτώση αν αναλογιστούμε ότι από το 2012 ως το 2013, το επισκεπτόταν το 95%.
 Παράλληλα, το 16% των εφήβων χαρακτηρίζει το Facebook ωςμοντέρνο, το 18% ως διασκεδαστικό, το 16% ως ενημερωτικό και μόλις το 9% το χαρακτήρισε ασφαλές, ενώ ένα 9% το χαρακτήρισε ωςαξιόπιστο. Αυτό όμως που θεωρείται ανησυχητικό, είναι η γήρανση του πληθυσμού εντός του Facebook, καθώς μόλις το 55% των χρηστών είναι έως 37 ετών. Τέλος, σύμφωνα με άλλες έρευνες, οι νέοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Instagram καθώς και τις εφαρμογές text messaging, όπως το Snapchat, το iMessage και άλλα.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά και θα φύγουν οι πιτσιρικάδες αφού εκεί έχουν και οι γονείς τους προφίλ.Πρέπει να είναι τελείως ηλίθιος κανείς για να μην το καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή