Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ...Το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει Coca Cola!

Το αφεντικό της Coca Cola δεν πίνει Coca Cola!Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που τηρεί το «αφεντικό» της Coca Cola στην Αμερική που, στην ουσία, δεν πίνει Coca Cola!
 Όπως αποκαλύπτει το BusinessWeek, o Sandy Douglas δεν επιτρέπει στον εαυτό του να πιει παραπάνω από ένα ποτήρι Coca Cola την ημέρα. Του αρέσει να απολαμβάνει το αναψυκτικό του νωρίς, πριν από το μεσημεριανό φαγητό ενώ κάποιες φορές το ζητά μαζί με τον καφέ του. Για οποιονδήποτε άλλο θα ήταν κάτι φυσιολογικό αλλά φαντάζει οξύμωρο για τον Douglas, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τις ΗΠΑ να αγοράσουν Coca Cola αλλά ο ίδιος την αποφεύγει.
«Ίσως να πιω μια Coke Zerο το απόγευμα», παραδέχεται τελικά ο άνθρωπος που πληρώνεται για να πείθει τους Αμερικάνους να πίνουν όσο περισσότερη ποσότητα αναψυκτικού γίνεται. Βέβαια, πρόκειται για μία κλασική περίπτωση μάνατζερ ο οποίος ντύνεται με σκουρόχρωμα κοστούμια, παίζει γκολφ και διαφημίζει το προϊόν του οποτεδήποτε μπορεί. Σημειώνεται πως ανέλαβε καθήκοντα ως επικεφαλής της εταιρείας στη Β.
 Αμερική πριν από μερικούς μήνες, σε μία δύσκολη εποχή για την εταιρεία αφού οι πωλήσεις συνεχίζουν την καθοδική τους πορεία εδώ και μία δεκαετία. Ωστόσο, το έργο που έχει να επιτελέσει είναι δύσκολο αφού ολοένα και περισσότεροι Αμερικάνοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα παχυσαρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου