Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μένης Κουμανταρέας δολοφονία: ποια η αιτία θανάτου, τι έδειξε η νεκροψία!...

Ποια η αιτία θανάτου του Μένη Κουμανταρέα; Τι έδειξε η νεκροψία; Σε στραγγαλισμό οφείλεται ο θάνατος του Μένη Κουμανταρέα, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο δημοφιλέστατος συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου δολοφονημένος στο σπίτι του, στην οδό Ζακύνθου 3, στην Κυψέλη. Είχε δώσει μάχη με τον δράστη (ή τους δράστες), αφού το πρόσωπό του είχε μώλωπες και εκδορές, παρότι φαίνεται ότι άνοιξε ο ίδιος την πόρτα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, αφού το σπίτι του δεν είχε σημάδια παραβίασης.
 Παράλληλα, στις κλήσεις που έκανε και δέχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας αναζητούν οι αξιωματικοί των Ανθρωποκτονιών την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στον άγνωστο επισκέπτη – δολοφόνο. Οι πληροφορίες λένε πως ο γνωστός συγγραφέας είχε ραντεβού την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι του και για αυτό έφυγε από την παρέα του. Η κηδεία του συγγραφέα θα τελεστεί την Τρίτη από το Α” Νεκροταφείο. Φέτος ο Μένης Κουμανταρέας, με το 24ο μυθιστόρημά του, συμπλήρωσε 52 χρόνια στην ενεργό συγγραφική δράση και στο διάστημα αυτό μας χάρισε μερικά από τα σημαντικότερα κείμενα της σύγχρονης ελληνικής πεζογραφίας: «Βιοτεχνία υαλικών»,
 «Η κυρία Κούλα», «Το κουρείο», «Ο ωραίος λοχαγός», «Η φανέλα με το εννιά», «Πλανόδιος σαλπιγκτής», «Η συμμορία της άρπας», «Η μυρωδιά τους με κάνει να κλαίω», «Η μέρα για τα γραπτά κι η νύχτα για το σώμα», «Δυο φορές Ελληνας» και πολλά άλλα. Συνολικά, είκοσι τέσσερα μυθιστορήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου