Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από τον Σύλλογο «ΝΟΣΗΛΕΙΑ»

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από τον Σύλλογο «ΝΟΣΗΛΕΙΑ»O Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα. Το Παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 και Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014, ώρες 9:00 – 21:00.
 Στο Παζάρι θα βρείτε προϊόντα της φύσης, σπιτικές λιχουδιές, παραδοσιακά γλυκά, ποτά, είδη καθημερινής χρήσης καθώς και λύσεις για όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από στολίδια, παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια, λευκά είδη και πλήθος χαριτωμένων χρηστικών και διακοσμητικών αντικειμένων σε πολύ χαμηλές τιμές! Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γίνει γνωστός ο Σύλλογος και να ενισχυθεί έτσι ώστε να συνεχίσει το πολύτιμο έργο του.
 Ο Σύλλογος «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» προσφέρει δωρεάν νοσηλεία στο σπίτι σε χρονίως πάσχοντες, συνήθως κατάκοιτους. Στα 13 χρόνια της δράσης με εθελοντές και εργαζόμενους, έχουν πραγματοποιηθεί χιλιάδες δωρεάν νοσηλείες στα σπίτια σε χρονίως πάσχοντες. Νοσηλεύονται περίπου 50-60 ασθενείς το μήνα ενώ λειτουργούν τα εξής: · Υπηρεσία στήριξης του μοναχικού ασθενή. · Κοινωνικό Ιατρείο & Φαρμακείο για ανασφάλιστους. · Δανειστική Αποθήκη νοσηλευτικών /ορθοπεδικών υλικών & βοηθημάτων. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.nosilia.org.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου