Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΑΣΟΚ για Βουδούρη - Παραστατίδη: Ακραίες αθλιότητες, περιφερόμενοι καιροσκόποι!

ΠΑΣΟΚ για Βουδούρη - Παραστατίδη: Ακραίες αθλιότητες, περιφερόμενοι καιροσκόποιΓια «ακραίες αθλιότητες» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις δηλώσεις των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη ότι πρέπει να απέχουν όσοι συνάδελφοί τους «άλλο ψήφισαν στον προϋπολογισμό και άλλο κατά την πρώτη εκλογή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας». Η Χαριλάου Τρίκουπη αφήνει αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ,
 λέγοντας ότι «ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους». Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας.
 «Από εκεί και πέρα όμως ακραίες αθλιότητες όπως αυτές των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Ελπίζουμε να μη βρεθεί κόμμα να στεγάσει στην παρούσα φάση τους δύο αυτούς περιφερόμενους καιροσκόπους που δεν τίμησαν ποτέ τα κόμματα με τα ψηφοδέλτια των οποίων εξελέγησαν. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουν τους θεσμούς και το Κοινοβούλιο από την άκρατη χυδαιότητα αυτών των δύο» προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου