Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ. ΝΕΟΤΕΡΑ. Η Πόλα Ρούπα “γάζωσε” την Πρεσβεία του Ισραήλ;

Άρωμα Επαναστατικού Αγώνα και με τον επιχειρησιακό αρχηγό, τον Ν. Μαζιώτη, στις φυλακές όλα δείχνουν ότι το χτύπημα στην πρεσβεία του Ισραήλ έχει και ΄'αρωμα γυναίκας, της συντρόφου του Πόλας Ρούπα που διαφεύγει.
 Γιατί “Επαναστατικός Αγώνας”
 Γιατί (όπως τουλάχιστον απαντούν λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση έμπειροι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής) ο στόχος είναι απόλυτα συμβολικός. Ανάλογος της Αμερικάνικης Πρεσβείας όπου ο Ν. Μαζιώτης είχε με το RPG ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτυπήματα της νεοτρομοκρατίας. Συμβολικός ως στόχος ήταν και το κτήριο της ΝΔ στη Συγγρού αν και δεν υπήρξε ανάληψη από την οργάνωση.
 Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι το χτύπημα έχει την υπογραφή της ίδιας ομάδας έστω και με παραλλαγμένη σύνθεση. Μετά το χτύπημα κατά του κτηρίου της ΝΔ οι αστυνομικοί βλέπουν παρόμοιο επιχειρησιακό σχέδιο και εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ. Οι μηχανές και το αυτοκίνητο είναι το πρώτο στοιχείο.
 Στη ΝΔ οι τρομοκράτες που χτύπησαν χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να φτάσουν, με τη μηχανή να έχει υποστηρικτικό ρόλο, ενώ κατά τη διαφυγή έκρυψαν το RPG στο αυτοκίνητο για να μην δίνει στόχο στη μηχανή. Κάπως έτσι και τα ξημερώματα σήμερα.
 Φαίνεται ότι στην επιχείρηση έλαβαν μέρος δυο μηχανές και ένα αυτοκίνητο το οποίο πιθανότατα έπαιξε ρόλο “αποθήκης” οπλισμού. Για να μην δώσουν στόχο κρατώντας βαρέα όπλα οι δράστες μάλλον χρησιμοποίησαν μετά την επίθεση το αυτοκίνητο ως μέσω διαφυγής του οπλισμού τους... Η τακτική θυμίζει το χτύπημα κατά της ΝΔ και το χτύπημα κατά της ΝΔ αποδίδεται σε Μαζιώτη και Ρούπα... Όλα αυτά βέβαια εκτός απ' τη θεωρία οι αστυνομικοί καλούνται να τα αποδείξουν και με στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου