Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ. Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία Κουμανταρέα!...

Δύο ύποπτοι για τη δολοφονία ΚουμανταρέαΔύο είναι οι ύποπτοι για τον άγριο στραγγαλισμό του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα και φαίνεται είτε να ανήκουν στο σχετικό πρόσφατο κύκλο επαφών του ή γνώριζαν λεπτομέρειες της καθημερινότητάς και των συνηθειών του μέσω του ίδιου κύκλου, όπως αναφέρουν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ.
 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου» και οι δύο φέρεται να έχουν μελαμψά χαρακτηριστικά, ο ένας από αυτούς έχει αναγνωριστεί να κινείται στην περιοχή το τελευταίο χρονικό διάστημα και να έχει συναντήσεις με το 83χρονο θύμα. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία ταυτότητας των υπόπτων και αναζητούν την παρουσία τους σε πιθανά σημεία κίνησής τους.
 Τα δεκάδες βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί αποτυπώνουν όλη τη διαδρομή του συγγραφέα από το κατάστημα, όπου βρισκόταν με τους φίλους του, έως και την είσοδο της πολυκατοικίας του. Από την πρώτη ανάλυση αυτών των εικόνων εντοπίζονται κάποιες ύποπτες κινήσεις ατόμων κοντά στον 83χρονο άνδρα. Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών γίνεται ειδική επεξεργασία αυτών των εικόνων, με την ελπίδα να προκύψουν «καθαρά» πρόσωπα υπόπτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου