Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ!....Ισοβίτης κρυβόταν για οκτώ χρόνια στο Άγιο Ορος!...

Ο μοναχός στις καρυές του Άγιου Όρους, αποκαλύφθηκε ότι ήταν καταδικασθείς σε τρις ισόβια για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων που διέπραξε σε βάρος του δημοσίου.48χρονο δημόσιο υπάλληλο που για κελιά του Αγίου Όρους να να ζει ως ερημίτης για οκτώ ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών Αττικής, ο 48χρονος, ως ελεγκτής εσόδων -εξόδων των δήμων Δάφνης και Υμηττού, καταχράστηκε, το διάστημα από το 1995 έως το 2002, το χρηματικό ποσό των 9 εκατ. ευρώ.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών. Συνολικά, σε βάρος του 48χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν 13 δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση, χρέη προς το δημόσιο κ.ά., με τις οποίες καταδικάστηκε -όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας- σε τρις ισόβια, εννέα έτη και 69 μήνες.
 Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη. Όπως έγινε γνωστό, ο 48χρονος κρυβόταν την τελευταία 8ετία στον Άγιο Όρος, όπου προσποιούμενος τον δόκιμο μοναχό φέρεται ότι διέμενε σε σκήτες και κελιά. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αρχικά στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου