Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ηράκλειο: Ξεκίνησαν οι προσυνεδριακές διαδικασίες της Δημοκρατικής Παράταξης. Απο τον Δικηγορο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΜΑ.

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, καθώς ξεκίνησαν και επίσημα οι προσυνεδριακές διαδικασίες. Σήμερα στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου με στόχο την οργάνωση του συνεδρίου σε νομαρχιακό επίπεδο.
 Κοινή συνισταμένη όλων των τοποθετήσεων από τα στελέχη που συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη εγγυώνται την εθνική σταθερότητα και πως ο ρόλος της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, του τρίτου πόλου, είναι να σπάσει τον στείρο διπολισμό που δεν οδηγεί πουθενά και να αποτελέσει ουσιαστικά τον πολιτικό πόλο για να συσπειρώσει τους δημοκράτες πολίτες που βρίσκονται ανάμεσα στον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της δεξιάς. 20141115_185738 Στη συνάντηση έδωσαν το παρόν ο υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιαλιτάκης Νίκος και Αντώνης Βγότζας, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Βαρδαβάς Κώστας, το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Παντελής Καμάς, ο Γραμματέας της ΝΕ Λάμπρος Αντωνόπουλος, καθώς επίσης και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
 Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε το γεγονός ότι τα στελέχη από την κίνηση των 75, που είχαν υπογράψει το κείμενο των 4000 υπογραφών με το οποίο ζητούσαν τη διεξαγωγή συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, απουσίαζαν από τη συνάντηση των τοπικών στελεχών. «Το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στη προσπάθεια ανασυγκρότησης και ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης, διατηρώντας την αυτονομία του, τα όργανα και τα σύμβολα του.
 Είμαστε το κόμμα που σφράγισε την μεταπολίτευση που αδιαμφισβήτητα είναι η καλύτερη για την Ελλάδα εποχή», δήλωσε στο youpress o Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Λάμπρος Αντωνόπουλος και πρόσθεσε: «Έχουμε χρέος να κάνουμε μια δίκαιη αποτίμηση της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ και να συνεχίσουμε την προσφορά μας στη χώρα. Είμαστε περήφανοι για την ιστορία και την προσφορά μας αυτή» 20141115_195211 Από την πλευρά του ο επικεφαλής του κλιμακίου για την ανασυγκρότηση της Παράταξης στην Κρήτη, Παντελής Καμάς δήλωσε στο youpress: «Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των διαδικασιών για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης στην Κρήτη.
 Η ανταπόκριση των στελεχών και των μελών της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και των κινήσεων που συμμετέχουν στην προσπάθεια, έχει υπερβεί τις προσδοκίες μας. Είναι κοινός τόπος ότι μας ενώνει το πατριωτικό καθήκον μας, η σταθερότητα της Ελλάδας με ευρωπαϊκή πορεία και το κοινωνικό χρέος, με άμβλυνση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων όπως αυτές διαμορφώθηκαν τα τελευταία χρόνια»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου