Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Κιλκίς: Εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 5 και 10 Ευρώ...

Κιλκίς: Εντοπίστηκαν πλαστά χαρτονομίσματα των 5 και 10 ΕυρώΣυνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο άτομα ηλικίας 56 και 47 ετών, για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
 Ειδικότερα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοχευμένων ελέγχων, εντοπίστηκε σε χωριό του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι παραπάνω και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 56χρονου, συνολικά 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, ενώ σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα άλλα 4 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο άνδρες πραγματοποίησαν συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10 ευρώ, σε δύο καταστήματα σε χωριά του Κιλκίς την 15 και 17 Νοεμβρίου.
 Συνολικά κατασχέθηκαν 84 πλαστά χαρτονομίσματα των 5 ευρώ και 6 πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ, προκειμένου αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου