Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE. Στον Πλατανιά η κηδεία του Κώστα Κατσούλη!....

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΕΝΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΑΒΑΛΕΤΕ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.....Στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων, όπου βρίσκεται και το κοιμητήριο του χωριού, κηδεύεται αύριο
Τετάρτη ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά, Κώστας Κατσούλης, ο οποίος κατέληξε, χθες το πρωί, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ύστερα από χτυπήματα δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος- Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00 και η οικογένειά του απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.
 Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού καταγόταν από τα Χανιά και με την οικογένειά του είχε ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή του Πλατανιά. Συγκινεί η οικογένεια του 46χρονου Παρά την πικρία και την στεναχώρια της για την απώλεια του του Κώστα Κατσούλη, η οικογένεια του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, δείχνει μεγαλείο ψυχής καθώς προτρέπει όσους επιθυμούν αντί της κατάθεσης στεφάνων να να ενισχύσουν είτε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών, είτε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους.
 Στην αναγγελία της κηδείας του αναφέρεται: «Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδερφό, σύντροφο και πάνω απ’ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου