Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Βασάνισαν επιχειρηματία με σίδερο!....ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Τέσσερις άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στους χώρους της διώροφης κατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Καζαντζάκη 10 στη Βούλα. Εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και κινούμενοι με ταχύτητα, αιφνιδίασαν τα μέλη της οικογένειας, τα οποία δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.
 Οι θρασύτατοι δράστες έκαναν χρήση σωματικής βίας για να ακινητοποιήσουν τον επιχειρηματία, τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- τραυμάτισαν με καυτό σίδερο στο πρόσωπο και την κοιλιά. Στη συνέχεια έδεσαν τη γυναίκα και τα δύο παιδιά του, ζητώντας τους επιτακτικά να αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα τιμαλφή. Έχοντας κάνει άνω - κάτω χώρους της διώροφης κατοικίας, οι διαρρήκτες εντόπισαν κοσμήματα, τα οποία και πήραν φεύγοντας, ενώ άρπαξαν και 100.000 ευρώ από χρηματοκιβώτιο.
 Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής το αυτοκίνητο της οικογένειας, μάρκας BMW. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας  εκτίμησαν ότι η συγκεκριμένη συμμορία πιθανότατα να συνδέεται με τους αδίστακτους διαρρήκτες, που «χτύπησαν» στο παρελθόν περιοχές των βορείων προαστίων, βασανίζοντας με σίδερο τα θύματά του
 Σε εξέλιξη οι έρευνες Η υπόθεση έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τη σύλληψή τους.
 Επί της οδού Καζαντζάκη 10 έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας, ενώ η σήμανση ξεκίνησε τη διαδικασία για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων σε διάφορα σημεία της μονοκατοικίας. Οι έλεγχοι της αστυνομίας επικεντρώνονται μεταξύ άλλων στον εντοπισμό του κλεμμένου ΙΧ, μέσα στο οποίο -ενδεχομένως- να εντοπιστούν στοιχεία, που μπορούν υπό προϋποθέσεις να οδηγήσουν τους αστυνομικούς στα ίχνη των διαρρηκτών. Γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν φωνές κατά τη διάρκεια της νύχτας, ωστόσο όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου