Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Ηλίας Ψινάκης: Ατυχημα στα ματια του...

Ηλίας Ψινάκης: ποιο σοβαρό ατύχημα είχεΈνα σοβαρό ατύχημα που ίσως και να του στοίχιζε την όρασή του, είχε λίγο πριν ορκιστεί δήμαρχος ο Ηλίας Ψινάκης.
 Γι” αυτό και κυκλοφορεί παντού με μαύρα γυαλιά, ακόμη και τις βραδινές ώρες. Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης λίγο έλειψε να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς χιτώνα, μία πολύ λεπτή και δύσκολη επέμβαση. Το περιστατικό συνέβη, όταν ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε μαζί με επιστημονικό κλιμάκιο, το σύστημα ύδρευσης του Μαραθώνα, οι αγωγοί του οποίου είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο, θέλοντας να το δει από κοντά, ώστε να ληφθεί δείγμα και να υποβληθεί σε εργαστηριακή εξέταση.
 Κατά την επίσκεψή του αυτή, πήρε την πρωτοβουλία να ξύσει τη σκουριά από ένα σωλήνα, με αποτέλεσμα ρινίσματα αμιάντου να πεταχτούν και να μπουν στο μάτι του. «Ο Ηλίας δεν έδωσε καμία σημασία στο συμβάν, αφού να φανταστείτε δεν κατάλαβε καν τα ρινίσματα που εισήλθαν στα μάτια του.
 Ωστόσο, ύστερα από δύο ώρες υπήρξε πρήξιμο στην περιοχή, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στον οφθαλμίατρο. Εκείνος, ούτε λίγο ούτε πολύ του ανακοίνωσε ότι θα μπορούσε να έχει πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στην όρασή του και γλίτωσε στο… τσακ μπαμ… Ο γιατρός του συνέστησε τουλάχιστον για μια εβδομάδα να παραμείνει σε σκοτεινούς χώρους, ενώ του έδωσε φαρμακευτική αγωγή» είπε σχετικά στο δημοσίευμα πηγή του περιβάλλοντός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου