Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. ΝΕΟ ΣΟΚ!...Παγκόσμιος αποτροπιασμός για το νέο αποκεφαλισμό ομήρου από τους Τζιχαντιστές!

oi-tzixantistes-apokefalisan-to-bretano-alan-xeningkΠαρά τις ικεσίες της οικογένειας του να αφεθεί ελεύθερος, οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν τον Βρετανό Αλαν Χένινγκ, συμφωνα με ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο διαδίκτυο.
 Ο Αλαν Χένινγκ, οδηγός ταξί από το Μπόλτον του Μαντσεστερ, είχε μεταβεί το 2013 στη Συρία ως μέλος μιας μουσουλμανικής ανθρωπιστικής, μη – κυβερνητικής, οργάνωσης, Συνελήφθη από τους τζιχαντιστές και κρατήθηκε για μια νύχτα στην φυλακή της πόλης Αντ- Ντάνα, πριν μεταφερθεί στην πόλη Ράκα που θεωρείται προπύργιο των ισλαμιστών. Στο βίντεο ο εκτελεστής δηλώνει ότι η εκτέλεση γίνεται σε αντίποινα για την απόφαση της βρετανίας να πάρει μέρος στους βομβαρδισμούς των τζιχαντιστών στο Ιράκ.
 Η αυθεντικότητα του βίντεο δεν εχει επιβεβαιωθεί. Αν αποδειχθεί γνήσιο, αυτή θα είναι η τέταρτη εκτέλεση, μετά την θανάτωση των αμερικανών δημοσιογράφων Τζέιμς Φόλει και Στίβεν Σότλοφ και του σκωτσέζου εργαζόμενου σε ανθρωπιστική οργάνωση Ντέιβιντ Χέινς. Στο τέλος του βίντεο οι τζιχαντιστές παρουσιάζουν έναν άλλο όμηρό τους τον αμερικανό Πίτερ Κέσιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου