Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο υπ. Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Λεωνίδας Σταθόπουλος.

po-stathopoulosΟ γνωστός πρώην πολιτευτής της Χρυσής Αυγής  που πρόσφατα απασχόλησε την τοπική επικαιρότητα μετά την παραίτηση του από την οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ο νεκρός από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο φαράγγι της Κλεισούρας, μετά από σφοδρή σύγκρουση δυο οχημάτων.
 Ο Λεωνίδας Σταθόπουλος, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πολιτική, οργανώθηκε σε ακροδεξιούς σχηματισμούς και αναδείχθηκε ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του εθνικισμού στην Δυτική Ελλάδα.
 Υπήρξε στέλεχος της Χ.Α. μεταπήδησε στο ΛΑ.ΟΣ. και επανέκαμψε στη Χ.Α. τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά έγινε ο πολιτικός καθοδηγητής της Οργάνωσης στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2012 και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης το 2013. Μόλις πρόσφατα διαφοροποιήθηκε από τις κεντρικές επιλογές της ηγεσίας της Χ.Α. και υπέβαλλε την παραίτηση του. Ηταν μια ηχηρή παραίτηση που έτυχε μάλιστα πανελλαδικής προβολής. Εργάζονταν για χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως ασφαλιστής. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου