Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...Χολιγουντιανή καταδίωξη έπειτα από ληστεία: Τραυματίστηκαν οι δράστες!...

Χολιγουντιανή καταδίωξη έπειτα από ληστεία: Τραυματίστηκαν οι δράστες Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, έπειτα από ένοπλη ληστεία που πραγματοποίησαν δυο άτομα στα ΕΛΤΑ Στράτου. Η ληστεία έγινε στις 9:30 το πρωί και οι δράστες, αφού άρπαξαν με την απειλή όπλου από τον ταχυδρομικό υπάλληλο περίπου 10 χιλιάδες ευρώ, διέφυγαν με δίκυκλη μηχανή μεγάλου κυβισμού, όμως στη συνέχεια εντοπίστηκαν στην περιοχή του Σπάρτου Αμφιλοχίας.
 Παράλληλα ενημερώθηκαν και όμορες αστυνομικές διευθύνσεις για να στηθούν μπλόκα προκειμένου να αποφευχθεί η διαφυγή των δραστών. Σε αγροτική περιοχή του Σπάρτου ακολούθησε καταδίωξη μέσα σε χωράφια, αφού ο ένας δράστης είναι οπλισμένος και η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη με τους δράστες να είναι παγιδευμένοι και πιθανότατα να έχουν ακινητοποιηθεί.
 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι δράστες είναι τραυματισμένοι και ακινητοποιήθηκαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο Σπάρτο της Αμφιλοχίας. Μεταφερθήκαν με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στο νοσοκομείο του Αγρινίου και ο τραυματισμός τους, που είναι ελαφρύς, μάλλον οφείλεται σε πτώση. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για Έλληνες και μάλιστα ο ένας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες είναι από το Αγρίνιο και έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν με τη δράση του την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου