Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ! Ο ΜΥΘΙΚΟΣ θησαυρός που κατασχέθηκε στο σπίτι του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Ο θησαυρός που κατασχέθηκε στο σπίτι του Λαυρέντη ΛαυρεντιάδηΟ γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη στη βίλα του στη Βάρη. Ποιος ο θησαυρός που βρέθηκε σπίτι του; Έναν μεγάλο θησαυρό κατάσχεσαν οι αστυνομικοί συνοδεία εισαγγελέα από το σπίτι του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στη Βάρη. Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά , κοσμήματα αμύθητης αξίας , αλλά κυρίως λογαριασμοί από τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο περιέχονται στο αρχείο του μεγαλοεπιχειρηματία.
 Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουν οι έκπληκτοι εισαγγελείς στα παραστατικά λογαριασμών , που δείχνουν όχι μόνο δικτύωση του με άλλους επιχειρηματικούς ομίλους , αλλά και καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού , στην Ελβετία , τη Γερμανία , τη Σιγκαπούρη, το Χόνγκ Κόνγκ και αλλού. Οι δικαστές τώρα ελπίζουν ότι από το άνοιγμα των λογαριασμών του θα εξαχθούν πολύτιμα συμπεράσματα , αφού η κίνησή τους θα αποκαλύψει διαδρομές ιδιαίτερης δικτύωσης του επιχειρηματία ακόμα και με αξιωματούχους του Δημοσίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης συνελήφθη στο σπίτι -φρούριο στη Βάρη και δεν φαινόταν να περιμένει τη σύλληψη.
Αντίθετα, σε στενούς του φίλους τις προηγούμενες εβδομάδες εκμυστηρευόταν ότι αισθανόταν τον εαυτόν του «άτρωτο» από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η σύλληψή του είχε αποφασιστεί από ημέρες , αφού η ανακρίτρια είχε εντοπίσει μεγάλες του καταθέσεις στο εξωτερικό και επομένως είχε πειστεί ότι μπορούσε να προ ετοιμάσει τη φυγή του, παρότι είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου