Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ. 28η Οκτωβρίου: ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Αθήνα και Πειραιά για την παρέλαση....

28η Οκτωβρίου: ποιοι δρόμοι κλείνουν σε Αθήνα και Πειραιά για την παρέλασηΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το πρωί της Τρίτης σε όλους τους δήμους της Αττικής, λόγω της διεξαγωγής μαθητικών παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
 Η Αστυνομία θα προχωρήσει από τις 6 το πρωί σε απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε διακοπή της κυκλοφορίας από τις 10. Συγκεκριμένα οι δρόμοι που θα πρέπει να αποφύγουν οι οδηγοί είναι: Δήμος Αθηναίων – (Κεντρική Παρέλαση), από 7.00 έως το τέλος της παρέλασης:
 -Λ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της. -Πανεπιστημίου, σε όλο το μήκος της καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο. -Λ. Β. Σοφίας, και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανεπιστημίου και Σέκερη. Ι. Ν. Διονυσίου Αρεοπαγίτου – (Δοξολογία), από 06.00 έως το τέλος της παρέλασης:
 -Σκουφά, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό. -Λυκαβηττού, σε όλο το μήκος της. -Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα. -Δημοκρίτου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά. Δήμος Πειραιά -Από 07.00-14.00:
 -34ου Συντάγματος Πεζικού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση & Ελ. Βενιζέλου. -Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου & 2ας Μεραρχίας. -Β. Γεωργίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως & Γρηγ. Λαμπράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου