Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. To facebook προσθετει counterview στα video

To facebook προσθετει counterview στα videoΤο facebook ανακοίνωσε ότι πλέον, έχει κατά μέσο όρο, πάνω από 1 δισεκατομμύριο video views την ημέρα με την αύξηση που σημειώθηκε από το Μάιο έως τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, να ξεπερνά το 50%. Η εταιρία επισημαίνει, ότι η υπηρεσία των βίντεο σχεδιάστηκε κυρίως για κινητά τηλέφωνα, και πλέον περισσότερο από το 65% των views πραγματοποιείται από smartphones. Παρόλα αυτά εκτός από τους χρήστε ς smartphones nκαι οι χρήστες υπολογιστών τείνουν ολοένα και περισσότερο να δημοσιεύουν video στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.
 Ο Fidji Simp, Project Management Director του faceboοοκ, αναφέρεται σε θεαματική αύξηση των video uplοads που πραγματοποιούνται κατευθείαν στο facebook. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών του, το facebook προχωρά σε αναβάθμιση της υπηρεσίας του, προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό:
Το video counterview. Δηλαδή έναν μετρητή, που ενημερώνει τον χρήστη, σχετικά με τον αριθμό προβολών του κάθε βίντεο. Κάτι αντίστοιχο έχουμε δει σε άλλες δημοφιλείς ιστοσελίδες, όπως το Youtube. Mε τον μετρητή οι χρήστες θα μπορούν επιλέξουν εύκολα μεταξύ των δημοφιλέστερων video ενώ οι Publishers θα μπορούν αξιολογήσουν τα video που δημοσιεύουν, ανάλογα με την απήχηση που καταγράφεται στο κοινό (views).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου