ΣΥΝΤΑΓΗ. 4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
200 γραμμ. μανιτάρια
1/4 φλ. τσαγ. λευκό ξηρό κρασί
λίγο μαγειρεμένο κοτόπουλο ή άλλο κρέας
3 φλ. τσαγ. χυλοπίτες
1 φλ. τσαγ. ζωμός κότας ή κρέατος
100 γραμμ. ροκφόρ
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
λίγος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
3. Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και τον ζωμό. 5. Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.
3. Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.
4. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και τον ζωμό. 5. Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.
Περιμενω και άλλες Συνταγές της επόμενες μέρες θα φτιάξω αυτήν .
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερα Σταυρουλα και βεβαια καθε ημερα θα ανεβαζω μια συνταγη μπορει και δυο...
ΑπάντησηΔιαγραφή