Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΣΜΟΣ. Πέταξε το μωρό της σε σωλήνα αποχέτευσης...

8209258CFDD781AFA6347FDAE7B60CA4.jpgΈνα νεογέννητο κοριτσάκι σφηνωμένο μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης ανακάλυψαν φοιτητές σε φοιτητική εστία στην πόλη Linyi στην Κίνα, αφού η μητέρα που το γέννησε το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.
Η αστυνομία πιστεύει πως η νεαρή φοιτήτρια ήλπιζε ότι θα μπορούσε με κάποιο τρόπο να κρύψει την εγκυμοσύνη της και τη γέννα αφήνοντας το μωρό να πέσει μέσα στην τουαλέτα. Το βρέφος σώθηκε καθώς το δίκτυο αποχέτευσης είναι πολύ στενό και το μωρό σφήνωσε με αποτέλεσμα να κλαίει ασταμάτητα και να το ακούσουν φοιτητές. Αμέσως χτύπησαν το συναγερμό, με αποτέλεσμα να σπεύσουν πυροσβέστες στη φοιτητική εστία, οι όποιοι έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα που αντίκρισαν.
 Οι πυροσβέστες που κατέφθασαν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το μωρό να είχε σφηνώσει μεταξύ του τρίτου και τέταρτου ορόφου του κτιρίου. Το θετικό στην υπόθεση ήταν ότι η μικρή έκλαιγε κάτι που σήμαινε ότι υπήρχε ακόμα χρόνος να τη σώσουν. baby.jpg ma1.jpg ma2.jpg Οι πυροσβέστες αφού έκοψαν τον αγωγό, κατάφεραν να απελευθερώσουν τη μικρή και να την παραδώσουν στους νοσηλευτές που την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού, την οποία μετέφεραν σε νοσοκομείο καθώς χρειαζόταν άμεση περίθαλψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου