Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ η κόρη του Βρετανού ομήρου που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές....

Συγκλονίζει στην συνέντευξη που έδωσε στα βρετανικά μέσα η κόρη του Βρετανού ομήρου Ντέιβιντ Χαϊνές που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές και ζητά την τιμωρία τους! Χαρακτηριστικά η 17χρονη Μπέθανη λέει πως οι τρομοκράτες που ρημάζουν το Ιράκ και τη Συρία πρέπει να εξαλειφθούν σύντομα!
 Οργισμένη στέλνει το δικό της μήνυμα και ζητάει από τις συμμαχικές δυνάμεις να σταματήσουν με κάθε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος τους δολοφόνους του πατέρα της. «Το Ισλαμικό κράτος πρέπει να αφανιστεί. Ολο αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει. Δεν γίνεται να ξεφεύγουν και να αποκεφαλίζουν όποιον βρουν μπροστά τους. Δεν έχει σημασία τι εθνικότητας είναι. Αν είναι Δυτικοί ή όχι. Χιλιάδες Σύριοι έχουν δολοφονηθεί.
Πρέπει κάποιος να τους σταματήσει επιτέλους. Αν είναι να τους σταματήσουν με αεροπορικές επιδρομές ή με χερσαίες δυνάμεις ας γίνει έτσι. Με όποιο τρόπο αρκεί να τους αφανίσουν και αυτούς». Στην συνέντευξή της, η 17χρονη μίλησε για τον πατέρα της καθώς και για την επιθυμία της να τον ακολουθήσει ως εθελόντρια σε προγράμματα ανθρωπιστικής βοήθειας. untitledghkyuk.png «Ήθελε πάντα να προσφέρει βοήθεια.
 Δεν το ένοιαζε ούτε το χρώμα ούτε η θρησκεία. Όποιος είχε ανάγκη ήταν εκεί για να τον βοηθήσει. Έχασε τη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο κάνοντας αυτό που τον εξέφραζε και αγαπούσε. Ακόμα και αν γυρνούσε θα έβρισκε κάπου αλλού να πάει. Ήταν τόσο λαμπερός χαρακτήρας. Πάντα χαρούμενος, έκανε τους ανθρώπους γύρω του να γελούν λέγοντας αστεία. Αυτός ήταν ο μπαμπάς μου». uyiyuirt.png
Το νεαρό κορίτσι επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η οικογένεια δεν έχει παραλάβει τη σορό του πατέρα της: «Δεν μας έχουν επιστρέψει το σώμα του. Δεν ξέρω αν το κάνουν για να μας βασανίσουν ή για να μας προκαλέσουν και άλλο πόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω δεν αισθάνονται τίποτα. Εγώ σαν κόρη που έχω χάσει τον πατέρα μου θέλω να κλείσω το θέμα. Προσπάθησαν να μας πάρουν τον άνθρωπό μας και τα κατάφεραν. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι όσοι ήξεραν τον Ντέιβιντ θα ζει πάντα μέσα τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου