Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΓΚΛΗΜΑ. Τι λέει ο Ρουπακιάς για την δολοφονία Φύσσα....

Από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς ζητά από την οικογένεια του Παύλου Φύσσα να τον συγχωρέσει. «Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω. Έχω ειλικρινή μεταμέλεια… όλα μπορεί να ακούγονται κυνικά, είναι και η μέρα τέτοια… τι να πω;
 Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω», είπε μιλώντας τηλεφωνικά στο δελτίο ειδήσεων του Star και το δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα. Ο ίδιος, με αφορμή ρεπορτάζ του Star στην περιοχή όπου διέμενε αυτός και μέλη της οικογένειας του, υποστήριξε ότι κάνοντας ρεπορτάζ τού δημιουργούνται προβλήματα, αλλά λίγη ώρα αργότερα παραδέχτηκε ότι για όλα αυτά ευθύνεται ο ίδιος. «Στο νοίκι είναι οι άνθρωποι κι όταν μαζεύεστε από κάτω… γι΄αυτό μας έδιωξαν κι από τη Νίκαια. Μας έκαναν έξωση μετά τη δολοφονία του Φύσσα κι ενδέχεται να μας κάνουν πάλι έξωση. Έχουν πάει κρυφά οι άνθρωποι εκεί».
 Ο Ρουπακιάς δίνει ξανά και τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ, επαναλαμβάνοντας πως μαχαίρωσε δυο φορές τον Παύλο Φύσσα, για να αμυνθεί και να του ξεφύγει, ενώ αρνείται πως γνωρίζει ποιος έστειλε το μήνυμα κινητοποίησης ώστε να μεταβεί στο σημείο. «Πήραμε μηνύματα που έλεγαν σε 10 λεπτά στην τοπική. Ποιος είναι αυτός που στέλνει τα μηνύματα αυτά, ψάξτε τα, δεν το γνωρίζω. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει, ήταν 11 και 10 η ώρα, “Poυπακιά πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου που λέει να πάμε σε 10 λεπτά στη τοπική.
 Γνωρίζεις τι συμβαίνει;” και του λέω: “Όχι”. Κι επειδή πιστεύαμε μήπως την είχανε πέσει τίποτα αντιεξουσιαστές…» Ο ίδιος για το αν είναι μέλος της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει: «Δεν ξέρω πως το εννοείτε. Μέλος δεν είμαι. Υποστηρικτής» και προσθέτει: «Αυτός πίστευε ότι πάμε να τον στριμώξουμε. Το λάθος μου το έχω παραδεχτεί και στην απολογία μου και σε όλα, ότι πήρα το μαχαίρι μέσα από το αυτοκίνητο, γιατί φοβήθηκα επειδή ήταν 5-6 άτομα. Δεν ξέρω αν λαμβάνεται σαν δικαιολογία ή όχι, η πρώτη αντίδραση αυτή ήταν». Ο Γ. Ρουπακιάς περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας λέγοντας: «Έτσι όπως είμαι σκυφτός, του δίνω δύο μαχαιριές. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος… Γιατί το έκανα; Για να ξεφύγω από τα χέρια του».

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Σταυρουλα μαυρα ματια καναμε να σε δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δουλεύω κάθε μέρα όταν κλείσουμε για χειμώνα θα τα λέμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρουλα πολυχρονη αν και καθηστερημενα χαιρομαι που σε βλεπω καλο χειμωνα θα τα λεμε απο εδω Θελω να μπαινεις στο ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ να βοηθησουμε τον Χρηστο Να προσεχεις τα ποδια σου και να πινεις τσουκνιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή