Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΔΑ. Οι πρωτες καταστροφες του καιρου. Χείμαρρος παρέσυρε Ι.Χ. ανάμεσα στα χωριά Δρυμός και Μελισσοχώρι – Νεκρός ο ένας επιβάτης

sto-eleos-tis-kataigidas-liti-kai-drumosΣτο έλεος της καταιγίδας που έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια βρίσκονται χωριά του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. Η βροχή που πέφτει ακατάπαυστα στα δύο χωριά από τις 8 το απόγευμα της Κυριακής έχει μετατρέψει σε ποτάμια τους δρόμους, και έχει εισβάλει σε σπίτια και καταστήματα.
 Παρασύρθηκε Ι.Χ. με δύο επιβάτες Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται επί ποδός για αντλήσεις υδάτων. Μέχρι στιγμής έχει δεχτεί περισσότερες από 50 κλήσεις, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστούν δύο άνθρωποι μέσα από Ι.Χ., το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο ανάμεσα στα χωριά Δρυμός και Μελισσοχώρι. Ο ένας ανασύρθηκε νεκρός και ο δεύτερος τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
 Πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρουν πως πρόκειται για πατέρα και γιο, ηλικίας 49 και 19 ετών, αντίστοιχα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης στους νομούς Πέλλας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης, το «199» έχει δεχτεί ήδη 85 κλήσεις για παροχή βοήθειας, οι 50 από το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου